23.dubna
2020

Jarní festival chutí

Situace je zlá a my víme, že mnohdy doslova bojujete o přežití. Vážíme si toho, že jste to nevzdali a rádi bychom vám nabídli pomocnou ruku. Proto jsme spojili síly s Mattoni, Makro ČR a DámeJídlo a na Restu jsme připravili Jarní festival chutí, jehož cílem je podpořit vaše současné tržby.

Jak to uděláme?

Nabídneme širokému publiku lidí vaše mimořádné festivalové menu a umožníme tak alespoň částečně přenést zážitek z vaší restaurace přímo do jejich domovů, než se váš podnik opět otevře veřejnosti.

Prostřednictvím komunikačních kanálů všech partnerů oslovíme velké množství potenciálních zákazníků. Nabídneme jim vaše menu, které si budou moci jednoduše objednat a koupit online a budeme je motivovat ke sdílení zážitků na Restu a sociálních sítích, abychom podpořili co největší zviditelnění akce a tudíž i všech zapojených restaurací.

Co získáte vy?

  • dodatečnou tržbu – o to jde nyní především
  • vyšší průměrnou útratu na zákazníka: tentokrát to není o slevách, ale o nabídce, kterou host ve vašem stálém menu nenajde
  • příležitost oslovit nové zákazníky
  • hodnocení na Restu, a tím i lepší startovní pozici, až se restaurace opět otevřou veřejnosti
  • marketingovou podporu od partnerů akce s dosahem na miliony lidí

Čím do kampaně přispějí partneři:

Makro:  mediální podpora, zvýhodněné ceny na vybrané suroviny po dobu konání festivalu, inspirace v podobě receptů z MAKRO Akademie

Mattoni: mediální podpora, kupón na zvýhodněný nákup nápoje, který je součástí menu, ceny do uživatelské soutěže

DámeJídlo: mediální podpora, speciální podmínky pro rozvoz festivalového menu, ceny do uživatelské soutěže

Restu: mediální podpora, prodej voucherů za mimořádně výhodných podmínek, ceny do uživatelské soutěže

Kolik zaplatíte za účast?

  • vytvoření profilu akce a zařazení festivalového menu vaší restaurace na Restu je zdarma
  • mediální promo na publikum partnerů v rámci festivalu je zdarma
  • 3 % z hodnoty voucherů prodaných přes Restu 
  • rozvoz menu prostřednictvím společnosti DámeJídlo: v závislosti na hodnotě objednávky vašeho menu vám DJ nabídne nejvýhodnější možné podmínky

Co pro to musíte udělat v restauraci? 

  • vymyslet dvou- nebo vícechodové menu ze sezónních potravin. Tip: do menu použijte pokrmy, které aktuálně nejsou ve vaší standardní nabídce, ale pracujte se surovinami, které budete moci zpracovat i v rámci vaší standardní nabídky.  
  • přibalit 0,5l lahev Mattoni ke každému menu
  • stanovit cenu kompletního menu (ne jednotlivé chody)
  • dodat alespoň 1 fotku – časy jsou zlé a bojujeme o každý den, takže není třeba řešit foodstyling; naopak autentické foto hotového jídla, celého menu nebo z jeho přípravy jistě pomůže zákazníkům s výběrem
  • stanovit kapacitu výdeje, tj. počet porcí, které jste schopní odbavit v 1 časovém slotu (15 minut)
  • uvařit fantastické jídlo na stanovený čas

A pokud uvítáte inspiraci na skvělá jarní jídla, mrkněte na dokonalé recepty od Makra. 

|