1
22.Květen
2017

9 tipů, kam na ty nejšťavnatější steaky

Kam na pořádný steak? Připravili jsme pro vás přehled restaurací, kde vám naservírují opravdu delikátní kousky! Připravují je z nejkvalitnějšího masa ze špičkových chovů z Argentiny, Austrálie, Irska, Francie i Česka. Navštivte jednu z restaurací s fantastickými steaky. Medium, rare, nebo well done? To už je poslední rozhodnutí, které je potřeba v těchto podnicích udělat.

La Finestra in Cucina

finestraLa Finestra je jednou z nejlepších italských restaurací v Praze. Jejím největším tahákem jsou masové speciality a steaky z nejkvalitnějšího hovězího masa z bio farem z Itálie, Španělska a USA. K dalším trumfům patří luxusní poloha, stylový interiér, dokonalá obsluha a gastrohvězda Riccardo Lucque.

Uživatel RESTU: „Tento podnik musím ohodnotit všemi 5 hvězdičkami. Menu, servis a prostředí byly naprosto dokonalé. Cenová hladina je sice vyšší, ale jednou za čas sem zajít opravdu stojí za to.“

George Prime Steak

georgeGeorge Prime Steak, ztělesnění amerického stylu steakhousu, se nachází v srdci pražského Starého Města. Jejich posláním je vždy podávat perfektní steak. Usilují zde o to, aby se tento steakhouse zařadil mezi ty nejlepší. Proto pečlivě dbají nejen na výběr nejkvalitnějšího hovězího masa, ale i na jeho úpravu a prezentaci.

Dorota: „Úžasná steaková restaurace kousek od Staroměstského náměstí. Krásný interiér, milý a profesionální personál. Pán, co se o nás staral, byl skvělý – vše vysvětlil, doporučil a i jsme se nasmáli :), jídlo dokonalé, od pití, předkrmu přes steaky po dezert! Určitě se budeme rádi vracet. Děkujeme za hezký večer!“

Restaurace Angusfarm

augusVítejte v ráji pro milovníky masa! Angusfarm je restaurace s bohatou tradicí v Nepomuku, která sahá až do roku 1872. Nabízí tu fantastické steaky a jiné hovězí speciality z plemene Angus z vlastní biofarmy. Toto plemeno patří ve světě mezi nejoblíbenější právě pro přípravu steaků a jiných pochoutek, jde o maso vysoké kvality, křehké a šťavnaté.

Svatava Burešová: „Velmi příjemné prostředí, posezení venku, ochotná obsluha, jídlo naprosto úžasné, vybrat z jídelníčku nebylo jednoduché. Moc jsme si pochutnali. Výborné bylo i dobře chlazené pivo a sladký dortík s kávou na závěr neměl chybu. Určitě jsme tu nebyli naposled.“

Hospůdka U Štěpána

stepanHospůdka U Štěpána se nachází na biofarmě Vojetice. Těšit se můžete na nevšední kulinářské zážitky v klidném a útulném prostředí šumavské hospůdky. Většina pokrmů je zde připravována z vlastních surovin, specialitou jsou steaky z hovězího masa plemeníka Charolais či bylinky ze zahrádky.

Martin Šimek: „Jedna z nejlepších restaurací v Čechách, která se vyrovná i nejlepším restauracím z Prahy. Výtečné maso, které se doslova rozpadá a má skvělou chuť. Restaurace je posazena do malebného prostředí Šumavy.“

Restaurace Bílý Mlýn

mlynLiberecká restaurace v tónech krémové a hnědé barvy, se zlatavými štukovými dekoracemi, si Vás získá útulnou atmosférou. Pochutnat si můžete na steakové a středomořské kuchyni, francouzských krajových specialitách i domácích dezertech.

Marketa7777: „Krásná atmosféra, příjemné prostředí, obsluha, která se velmi snaží – dokonce suroviny přinesené až ke stolu, velmi chutné jídlo, prezentace dezertů na tabletu ve 3D. Mohu jen doporučit!“

U Starýho Billa

billRestaurace U Starýho Billa je pravá Texaská restaurace, kterou najdete v centru Brna. Je inspirována zejména pro Texas typickými steaky, připravují je z hovězího, telecího, vepřového, kuřecího, krůtího, jehněčího, klokaního či bizoního masa. Restaurace se navíc specializuje na jídla připravovaná z kvalitních farmářských surovin.

Clarush: „S přítelem jsme navštívili restauraci po dvou letech, kvalita je stále na vysoké úrovni, steaky snad ještě lepší, ochutnali jsme i tatarák – výborný! Domácí ledový čaj, skvělé prostředí, doporučuji.“

Bílá kráva

kravaBílá kráva je rodinná francouzská venkovská restaurace s bohatou tradicí, kde připravují jedny z nejlepších steaků v Praze. Restaurace se již dvě desítky let specializuje na uzrálé hovězí maso plemene Charolais, které pochází od českých chovatelů. Kromě výtečných steaků v Bílé krávě můžete ochutnat i jehněčí z vlastní farmy v Myštěvsi.

Jakub: „Vynikající skvěle připravené maso, široký výběr vín a obsluha, která umí poradit. Naprostá spokojenost s naší návštěvou. Jako předkrm doporučuji šneky. Pochoutka!“

Restaurace Le Grill

grillV Le Grill si pochutnáte na moderní české a mezinárodní kuchyni i na specialitách z grilu. Těšit se můžete na originální kombinace Onřeje Korába, který sbíral 4 roky zkušenosti v londýnských michelinských restauracích a v nejlepších restauracích Kanady. Vedle luxusních večeří tu připravují také bohaté snídaně a během léta si určitě nenechte ujít zahradní grilování s živou hudbou.

Stanislav Zdílna: „Restaurace Le Grill nabízí oázu klidu v samém centru Prahy. Prostředí zahrady je naprosto unikátní a je vhodné pro romantickou večeři, stejně jako rodinný oběd.“

Restaurace Forhaus

1V brněnské restauraci Forhaus se vrací zpátky ke kořenům a tradicím. Symbolem této cesty je období Rakousko-Uherska. Propojovalo mnoho států, národů a kultur, jejichž gastronomie tvoří základ Forhauské kuchyně. Díky tomuto historickému odkazu dnes vaří tradiční jídla v moderním provedení. Inspirovali se zejména poctivostí, s jakou se k jídlu přistupovalo. Proto kladou maximální důraz na tzv. domácí výrobu. Spojují tak tradice s moderní dobou a zachovávají to, co má být zachováno.

Pavla Kusá: „Velmi reprezentativní a příjemné prostory. Vynikající, nevtíravá a rychlá obsluha. Kvalitní víno a porce jídla, ze kterých člověk nepraskne. Na obchodní schůzky jak stvořené.“


Žádný podnik Vás ani za mák nezaujal? Nevadí, mrkněte na další restaurace s fantastickými steaky, které u nás na Restu.cz najdete.

|, , , |